Obchodní podmínky společnosti MODES Decori s.r.o.

1. Úvodní ustanovení
Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností MODES Decori s.r.o., se sídlem v Liberci, IČ: 01810600, DIČ: 01810600 (dále jen „poskytovatel“) a zákazníkem (dále jen „zákazník“) při poskytování služeb v oblasti návrhu, výroby a montáže nábytku na míru.

2. Služby poskytovatele
MODES Decori s.r.o. se specializuje na návrh, výrobu a montáž nábytku na míru, přičemž hlavním zaměřením jsou kuchyně a vestavěné skříně. Kromě těchto produktů nabízí poskytovatel také návrh a realizaci celých interiérů dle přání zákazníka.

3. Prvotní kontakt a poptávka
Zákazník může odeslat svou poptávku prostřednictvím:

  • Telefonního hovoru
  • Zasláním e-mailu
  • Kontaktního formuláře na webových stránkách poskytovatele

Po odeslání poptávky poskytovatel kontaktuje zákazníka a společně projednají specifikace a požadavky na zakázku, včetně zaměření prostoru, návrhu a cenové kalkulace.

4. Cenová nabídka a smlouva o dílo
Na základě vzájemné komunikace poskytne poskytovatel zákazníkovi cenovou nabídku. Cenová nabídka zahrnuje návrh, výrobu, dodávku a montáž nábytku. Po schválení cenové nabídky zákazníkem bude uzavřena smlouva o dílo, která podrobně upraví podmínky zakázky.

5. Platba
Zákazník je povinen uhradit sjednanou cenu za dílo dle podmínek stanovených ve smlouvě. Platební podmínky mohou zahrnovat zálohu, kterou je zákazník povinen uhradit před zahájením výroby, a doplatek, který je splatný po dokončení a předání díla.

6. Dodací lhůty
Termíny dodání a montáže nábytku jsou stanoveny ve smlouvě a závisí na rozsahu zakázky a aktuálních možnostech poskytovatele. Poskytovatel si vyhrazuje právo na prodloužení dodací lhůty v případě nepředvídatelných okolností, o čemž bude zákazníka včas informovat.

7. Montáž a předání díla
Po dokončení výroby zajistí poskytovatel dopravu a odbornou montáž nábytku na místě určeném zákazníkem. Předání díla proběhne na základě předávacího protokolu, který zákazník stvrzuje svým podpisem.

8. Záruka a reklamace
Poskytovatel poskytuje na dílo záruku v délce 24 měsíců od data předání. Záruka se nevztahuje na škody způsobené neodborným zacházením, nevhodným použitím či mechanickým poškozením ze strany zákazníka. Reklamaci může zákazník uplatnit prostřednictvím kontaktů uvedených ve smlouvě.

9. Ochrana osobních údajů
Poskytovatel se zavazuje chránit veškeré osobní údaje zákazníků a zpracovávat je v souladu s platnými právními předpisy. Osobní údaje nebudou poskytnuty třetím stranám bez souhlasu zákazníka, vyjma případů stanovených zákonem.

10. Závěrečná ustanovení
Tyto obchodní podmínky jsou platné od [datum] a jsou nedílnou součástí smlouvy mezi poskytovatelem a zákazníkem. Poskytovatel si vyhrazuje právo na změnu obchodních podmínek, přičemž o změnách bude zákazníka včas informovat.

Kontaktní údaje:
MODES Decori s.r.o.
IČ: 01810600
DIČ: 01810600
E-mail: Info@modesnabytek.cz
Telefon: +420 775 208 004

Přejít nahoru